Karosszéria javítás

Karosszéria javítás

Szervizünkben vállaljuk sérült, karambolos, személygépkocsik teljes körű karosszéria javítását!

Teljes körű biztosítási és casco ügyintézéssel, igény esetén ingyenesen csereautót biztosítunk a javítás idejére!


Autójának javítása a szervizünk karosszériajavító műhelyében történik ahol szervizünk minőségi alapanyagokkal, alkatrészekkel, garanciával javítja gépjárművét.

  • A kárfelvétel elvégzése után a sérült gépjármű karosszériájának javítása a megbontással kezdődik, mely folyamat célirányosan a karosszéria javítandó részére és annak környezetére irányul. Ezt követően a sérült karosszériaelemet vagy elemeket eltávolítjuk.

  • Ezek után a sérülés mértékét tekintve, ha szükséges a karosszéria fődarabjait helyreállítjuk, vagy azokat cseréljük. Ezen munkafolyamat végeztével az autóba beépítésre kerülnek az új karosszériaelemek melynek végleges rögzítése előtt a járművet teljesen összeszereljük.

    Ez azért fontos, hogy amikor az autó visszatér, a fényezőüzemből már csak a végleges összeszerelésre kelljen koncentrálni, illetve hogy az elemek és méretek is tökéletesek legyenek.

  • A fényezés végeztével elkezdődik a karosszéria teljes összeszerelése mely a karosszériajavító műhelyben történik. A már teljesen kijavított és összeszerelt autót lemossuk majd a fényezett felületeket megpolírozzuk, hogy ismét teljes fényében pompázzon.

     

    Ezt követően nincs más hátra, mint az autó átadása ügyfelünk részére.


 


Főoldal
Supra-Trend, partnereink