Pályázat

Kedvezményezett neve: SUPRA-TREND KFT.

Projekt címe: Termelékenység növelése a SUPRA-TREND KFT.-nél.

Projekt azonosítószáma: VEKOP-1.-2-6-20-2020-00497

Szerződött támogatás összege: 10.500.000 Ft

Támogatás mértéke: Az összköltség maximum 70%-át elérő visszatérítendő támogatás

Projekt befejezési dátuma: 2021.11.26

A projekt keretében beszerzésre került:

  • 1db Csavarkompresszor,
  • 1 db Hőkamrás festő-szárító fülke
  • 3db emelő.
     

A fejlesztés célja, szükségessége:
A tervezett beruházás oka a megrendelők által támasztott egyre nagyobb minőségi és mennyiségi követelmények teljesítése. Célunk a humán erőforrás terheltségének csökkentése gépi berendezésekkel, valamint magasabb minőségi követelményeknek való megfelelés a gépparkunk területén.

Az ügyfeleink részéről folyamatos igény, hogy a szervizeléseink mellett a lakatos- és fényező munkákat is egy helyen tudják elvégeztetni.  A ügyfelek biztonságos kiszolgálásához szükséges a kapacitás növelése, azaz olyan eszközök beszerzése, amivel az igényeknek megfelelő szolgáltatások nyújthatóak a megfelelő időben. Indokolt a fejlesztés, mert az új gépekkel nő a kapacitás és rövidülnek a szolgáltatási idők, javul a vállalkozás technológiai felkészültsége, erőforrás-hatékonysága.

Megvalósuló projektelemek, szakmai tartalom, fejleszteni kívánt termelési technológia: A cég jelenlegi helyzetében a fejlesztés racionalitása a megrendelői igények alapján megalapozott. Az emelők a karosszéria javítás, és a lakatos munkák elvégzéséhez szükségesek, a gépjárművek fényezése a fényező-szárító kamrában valósul meg. A kompresszor a fényező pisztoly működését segíti.  A tervezett fejlesztést megvalósítottuk, így a szolgáltatás minősége javult. Képesek leszünk a versenytársaknál magasabb kapacitást, jobb minőséget, tartósabb szolgáltatást kínálni.  A modern eszközök kevesebb energia igény mellett képesek ugyanannyit vagy többet működni.

A beruházás a korszerű termékfejlesztési és szolgáltatás nyújtási képességek megteremtését és bővítését szolgálja, a korábbinál nagyobb pontosság mellett.  A vállalkozás által végzett technológia megköveteli a szakképzett munkaerők foglalkoztatását, az alkalmazottak rendelkeznek azokkal a végzettségekkel, amelyekkel a tevékenységeket folyamatosan el tudják látni.  

A beszerzett gépek helyigényét figyelembe véve a megvalósítási hely teljes mértékben alkalmas lett a projekt megvalósítására és a támogatási kérelemben jelzett tevékenység végzésére.  
A működés és megvalósítás során a cég nagy hangsúlyt fektet a bevezetett minőség irányitási rendszer használatára és a beszállítók által megkövetelt eljárások betartására, így a projekt eredményesen megvalósításra került.


Főoldal
Supra-Trend, partnereink